2009.04.14.
22:58

Írta: hatvaniblog

Hospinvest: Gáz van

"Nem zárják el a gázcsapot a HospInvest működtette kórházakban tudtuk meg Győrösi Páltól a Tigáz Zrt. szóvivőjétől. A HospInvest Zrt. felhalmozott gáztartozásáról ugyanis sikerült megállapodni a napokban. Kollányi Gábor a HospInvest elnöke nem szeretné kommentálni a rémhíreket. Pócs Alfréd elsősorban nem a HospInvestet, hanem Heves Megye Önkormányzatát hibáztatja. "

Tovább olvasom...

 

1 komment

Címkék: politika

A bejegyzés trackback címe:

https://hatvan.blog.hu/api/trackback/id/tr531065630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Carnivora (törölt) 2009.04.17. 23:43:52

Folyamatosan egyeztet a hatvani kórházat is üzemeltető céggel a helyi önkormányzat a HospInvest Zrt. -nél kialakult likviditási problémáról a Zagyva parti egészségügyi intézmény működőképességének fenntartása érdekében - mondta a Diórádiónak Érsek Zsolt, Hatvan polgármestere.

Azonnali egyeztetéseket szorgalmaz a hatvani kórházat is üzemeltető céggel, az érintett önkormányzatokkal és az egészségügyi minisztériummal Hatvan város képviselő testületének ellenzéki frakciója. Szabó Zsolt a helyi Fidesz képviselő csoportjának vezetője nyilatkozott a Diórádiónak.
Közben Gyöngyös önkormányzata is tárgyalást kezdeményezett a likvidtási problémával küzdő Hospinvest Zrt-vel, Heves megye kórháztulajdonos helyhatóságaival és Eger megyei jogú várossal. Hiesz György, polgármester Diórádióhoz eljutatott legfrissebb közleményében az áll: a Mátra-aljai település képviselő testülete a további lépésekről az egyeztetések eredményének ismeretében határoz.
Kollányi Gábor, a HospInvest Zrt. elnöke a Diórádiónak azt mondta: napi kapcsolatban vannak az önkormányzatokkal, és együttműködnek a kialakult helyzet megoldásában.

dioradio.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=66&Itemid=9
süti beállítások módosítása