2009.03.08.
08:00

Írta: hatvaniblog

Módosult Hatvan Város Településrendezési Terve!

Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete  új településfejlesztési koncepció és településrendezési terv készítését határozta el 2007. szeptemberi ülésén (375/2007. (IX. 13.) képviselő-testületi határozat).

 

A mintegy másfél évre tervezett munka első fázisa a településfejlesztési koncepció kidolgozása volt, melyet  a 220/2008. (V. 29.) számú határozattal fogadott el a képviselő-testület.

A munka második szakasza, a településfejlesztési koncepcióra alapozott új városrendezési tervek /településszerkezeti terv, szabályozási terv, helyi építési szabályzat/ kidolgozása, melynek  tervezett véghatárideje 2009. júliusa.

 

Már a tervezési szerződésben kikötésre került azonban, hogy van több olyan, sürgetően szabályozást igénylő feladat, amellyel a teljes terv kidolgozásának időpontját nem célszerű megvárni, melyeket a mielőbbi továbblépés érdekében már a véghatáridő előtt szükséges elkészíteni. Ilyen feladat a felszíni vízrendezés tervezése keretében lehatárolt

  1. Óhatvan - belvárosi /5-ös számú vízgyűjtő/ és az
  2. Újhatvan - északi /K-1.3. –as számú vízgyűjtő/ területek, illetve
  3. a cukor-, és konzervgyár  területe rendezési tervének módosítása, valamint külső megbízásra az előbbi tervekhez kapcsolódik
  4. a TESCO és Family Center áruházak környezetében tervezett újabb nagybevásárló központ területének rendezési terve is.

www.hatvan.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: politika

A bejegyzés trackback címe:

https://hatvan.blog.hu/api/trackback/id/tr68986605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása