2009.05.11.
23:01

Írta: hatvaniblog

Lakossági felhívás

 A vadgesztenye aknázómoly és platán csipkéspoloska fertőzés miatt Hatvan város területén a fás növények egy részén növényvédelmi kezelés végrehajtására kerül sor a növényvédelemről szóló 2000. évi XXXV. törvény és az 5/2001.(I.16.) FVMrendelet alapján. 

A fentieken túlmenően gyomirtási feladatok elvégzésére is sor kerül.
A védekezés időpontja:
2009. május 13. (szerda)
A növényvédelmi tevékenységet a Polgármesteri Hivatal megbízásából a Hatvani Városgazdálkodási Nonprofit Közhasznú Zrt. végzi, az időjárás függvényében este 22:00 és 06:00 óra között.
A kezelést GB-MPS típusú, magas nyomású permetezőgéppel végzik el.
A felhasznált szer és technológia engedélyezett.
A felhasznált növényvédő szerek emberekre, melegvérű állatokra veszélytelenek, de kérjük, hogy a permetezés ideje alatt gépjárműveikkel a korzónál, a Mártírok terén, a Kossuth téren, a Gódor Kálmán úton és a Tabán úton ne parkoljanak, és ne közlekedjenek.
 

Szólj hozzá!

Címkék: közérdekű

A bejegyzés trackback címe:

https://hatvan.blog.hu/api/trackback/id/tr151116121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása