2009.04.30.
07:00

Írta: hatvaniblog

Közmeghallgatások

 Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2009. május 7-én (csütörtökön) 17 órakor a Liszt Ferenc Művelődési Házban és 2009. május 14-én (csütörtökön) 17 órakor a Hatvan Városi Művelődési Központ és Könyvtár aulájában közmeghallgatást tart.

Közmeghallgatások

 

A helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvény 13. §-a alapján a képviselő-testület évente legalább egyszer, előre meghirdetett közmeghallgatást tart, amelyen a választópolgárok és a helyben érdekelt szervezetek képviselői közérdekű kérdést és javaslatot tehetnek. Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete a közmeghallgatásokat az alábbi időpontokban és helyeken tartja:

 

2009. május 7. (csütörtök) 17:00 óra

Liszt Ferenc Művelődési Ház (3000 Hatvan, Mészáros L. u. 8.)

 

2009. május 14. (csütörtök) 17:00 óra

Hatvan Városi Művelődési Központ és Könyvtár (3000 Hatvan, Kossuth tér 3.)

 

1 komment

Címkék: politika meghívó

A bejegyzés trackback címe:

https://hatvan.blog.hu/api/trackback/id/tr911092828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

franci60 2009.05.05. 20:22:39

Tisztelt Hatvani Lakosok!

A Hatvani Jobbik szervezete nevében szeretném megköszönni mindenkinek, aki ajánlószelvényével(kopogtatócédulájával), hozzájárult ahhoz, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom listát tud állítani az EP. választáson!
A mai napig, több mint kettőszázezer ember döntött úgy, hogy a Magyar Embereket a Jobbik tudja igazán képviselni Brüsszelben!
Kérjük önöket, hogy szavazataikkal is támogassák a Jobbik EP. jelöltjeit!
Egyben szeretnék meghívni minden hatvani, és környékbeli lakost lakossági fórumunkra, melynek díszvendége Vona Gábor lessz, a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke, A Jobbik, és a Magyar Gárda alapítója!
Rendezvényünk a Mr.Csülök étterem, és kávéházban lessz, (volt HBH söröző)Május 17-én, 14.00 órakor!
Minden érdeklődőt szeretettel várunk, annál is inkább, mert szeretnénk eloszlatni a balliberális média által, rólunk terjesztett rémhíreket, ezenkívűl önök elé tárjuk a elképzeléseinket, hogyan állítsuk talpra országunkat, nadrágszíjhúzogatás nélkül!
Adjon az Isten szebb jövőt mindannyiunknak!
süti beállítások módosítása