2009.03.26.
22:29

Írta: hatvaniblog

Fiatalkorúak a lopások elkövetői

"Soltész Bálint r.százados arról tájékoztatott, hogy Hatvanban március 16-ára virradó reggelre ismeretlen tettesek befeszítették egy pavilon ablakát, s a helységbe bejutva eltulajdonították onnan a pénztárgépet, a benne lévő pénzt és egy mobiltelefont is. A lopással és a rongálással együtt többszázezer forintos anyagi kárt okoztak.
Az ezt követő nap hajnalán ugyanabban az utcában egy pizzériába törtek be az ismeretlen tettesek. Onnan szintén a pénztárgépet és a benne lévő pénzt vitték el, valamint különböző szeszesitalokat is.
A Hatvani Rendőrkapitányság Felderítő Alosztálya indított nyomozást az ügyben. Ennek folyamán sikerült előállítani március 23-án a lopási bűncselekmények elkövetésével alaposan gyanúsítható 15 és 17 éves fiatalokat.
A rendőrség birtokában lévő információk és bizonyítékok alapján feltételezhető, hogy a két fiatalember nemcsak ebben a két ügyben gyanúsítható, más vagyon elleni bűncselekményekben is: feltételezhetően autófeltöréssel, betöréssel, besurranásos lopásokkal is gyanúsíthatók.

Ligeti Erika"

Forrás:www.hevesmagazin.hu

3 komment

Címkék: térségünk

A bejegyzés trackback címe:

https://hatvan.blog.hu/api/trackback/id/tr111028141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása