2007.09.12.
00:05

Írta: hatvaniblog

Iskolaösszevonás és névváltozás?

Az iskolák közös "szuper" igazgatójáról már régóta tudunk, de nemrég olyan pletykák keltek szárnyra melyek szerint az általános iskolákat, hatvanban és újhatvanban egy-egy közös néven fogják nevezni... persze ez még csak pletya...

4 komment

Címkék: politika

A bejegyzés trackback címe:

https://hatvan.blog.hu/api/trackback/id/tr16163232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ancsa 2007.09.12. 08:35:17

Ehhez is hozzászólok, mert lassan-lassan én is oda jutok a gyerekeimmel!.....
Szóval én azt hallottam, hogy valamikor majd itt Új-Hatvanban az lesz, hogy az alsósok a kettesbe, a felsősek a négysbe járnak!!!
De hogy mikor, meg hogy igz-e azt nem tudja senki

Carnivora (törölt) 2007.09.12. 15:08:47

Minek ilyen luxus hülyeség , mint oktatási rendszer.

IGEN ! MEGCSINÁLJÁK! FELSZÁMOLJÁK!

Mercike 2007.09.18. 00:13:00

Hát igen, Hatvanban mindent lehet!! Szuper AVON ÜGYNÖK AZ ÓHATVANI ISKOLÁK ÉS ÓVODÁK ÉLÉN.... (VAJON hány sokkal de sokkal alkalmasabb pedagógust találtak volna a városban???????????????????) Ezért jók az ilyen helyek, mert itt aztán elmondhatja az ember. Ma voltunk az oviban szülőin. Szegény "tagóvoda" vezető, próbálta elmondani, hogy mi-hogy és új név... aztán a fő óvoda mester gyorsan kijavította hogy nem is úgy. Egyszerűen nem értem meg, hogy miért kell ilyen baromságokat kitalálni, hogy a Kossuth Általános (amit a mai napig sokan "egyes iskolának" hívnak, már nem Kossuth (ki az a Kossuth...???) hanem SZÉKHELY ISKOLA!! Tiszta beszarás, ez mennyivel jobban hangzik nem? vagy hogy Balassi úti óvoda mint hogy méltán híres korábbi névadója Brunszvik Teréz. Senki nem akar felháborodni ezeken?
Hogy 39 gyerek jár az első osztályba, de közben megszüntettek egy osztályt a városban????? Mi lesz így ezekkel a szerencsétlen gyerekekkel??? Hogy a tanítónőket ne is említsem, eredményes munka aligha..... Rossz irányba halad a város, sajnos úgy látszik, nincs akit érdekelne ez a dolog igazán. Elkeserít, mert mi lesz mikorra már majd az én gyerekeim is oda kerülnek??? Vihetjük őket majd máshova?? Kedves Hatvaniak!! Ne engedjük már hogy a jelenlegi városvezetés mindent tönkretegyen és szétverjen városunkban, ami eddig jól működött és amire büszkék lehettünk...:(:(:(:(:(:(

Eszter 2007.09.27. 20:19:04

Nos, először is nem gondolom, h csak a városvezetést kell ezzel a dologgal támadni, mert ahogy hallom ez most az egész országban így megy....

Viszont a helyzet tényleg rettenetes! Áldom a sorsot, h már gimnazista vagyok, sőt, h lassan már majd onnan is megyek, mert ma nem lennék általános iskolás. Én az 5ösbe jártam. És volt 5ös pólóm. És volt 5ös himnuszunk. És mi voltunk AZ 5ÖS ISKOLÁSOK!!!!

Ez az érzés a mai gyereknek már nem adatik meg!

És akkor ne is beszéljünk a tanárokról, akik kedden itt tanítanak, szerdán ott.... Vagy akár egy nap 2 helyen... Rettentes! Egy régóta jólműködő rendszert egyszercsak felrúgnak!

Az elbocsátásokat meg nem is említem....
süti beállítások módosítása