2007.09.06.
08:00

Írta: hatvaniblog

Vasútállomás

Kicsit körbejártuk a vasútállomást, megnéztük a nemrég vásárolt elektronikus rendszert működés közben. A képeken látszik ,hogy bár a menetrend jól működik, de kicsit átgondololatlanul lett kihelyezve: sajnos nem minden peronra helyeztek kijelzőt. A tisztaságról is kell néhány szót ejteni: az aluljárót, a várótermeket koszosnak és sajnos büdösnek találtuk, a hajléktalanok ezt a helyet is megtalálták otthonnak és a grattitizők sem tudtak értékelhető alkotásokat a falakra festeni. 

Reméljük, ha a közeljövőben felépítik az új buszállomást, akkor a városatyák a vasútállomás felújítását is támogatni fogják. Bíztató, hogy a cukorgyár telepét teljesen lerombolták és a helyén maradt terület hasznosíthatóvá vált.

Képek...

5 komment

Címkék: politika

A bejegyzés trackback címe:

https://hatvan.blog.hu/api/trackback/id/tr28158217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Carnivora (törölt) 2007.09.06. 10:38:50

Ki szerkeszti ezt az oldalt? ennyi ökörséget ... , mintha az önkormányzati álmodozó lapot olvasná az ember.

"Bíztató, hogy a cukorgyár telepét teljesen lerombolták és a helyén maradt terület hasznosíthatóvá vált."

Semmi köze ahoz a területhez a városnak magánkézben van , és pénz abszolute nem lesz megvásárolni. Nem véletlenül költöttek egy rakás pénzt a terület megtisztítására stb. a leglogikusabb, hogy egy szép logisztikai központot felhúz a magántőke lásd. vasút közelsége befutó ipari vágányok.

A blog írójának logikája szerint, ha lebontaná a házát azt az önkormányzat hasznosíthatná? :D:D:D:D

A buszpályaudvar szintén egy pénzkidobás azon a helyszínen miután Hatvanban minden a városközpontban összpontosul iskolák, kórház, közintézmények mindenki itt akar leszálni nem kinn a pusztán ... minden normális településen a megyében buszok városközponthoz közel futnak be lásd. Gyöngyös, Eger ...

hatvaniblog 2007.09.06. 11:34:21

:)
Az önkormányzati álmodozó az egy másik lap.

Az ,hogy kinek a kezén van a cukorgyári terület nem fontos -ezt meg sem említettük hogy a város kezén lenne-, ha azt vizsgáljuk ,hogy az lerobbant gyártelep eltűnik a város szívéből. (Nyilánvaló, hogy nem szállt át a tulajdon a cégről a városra)

A buszpályaudvar kihelyezése totális öngól az önkormányzat részéről. Mostmár mindenki buszozhat a helyijáraton ,ha utazni szeretne valahova. -Persze HA felépül az új pályaudvar!

npeter 2007.09.06. 11:50:42

Szerintem is marhaság kitenni a buszpályaudvert a városból. Nincs sok kedvem mindennap buszozni 10 percet meg kalkulálni a csatlakozást, hogy elérjem a pesti buszt.

Tök mindegy kinek a tulajdonában van a gyártelep, de végre megtisztul és ez a lényeg.Az önkormányzati ámodozó a hatvan.hu.

Molnár Ádám 2007.09.06. 12:26:47

Emberek ne marakodjunk.A témánál maradjunk.A hatvaniak érdeke az, hogy a cukorgyár helyén legyen valami, hisz most úgy néz ki mint Hirosima az atomtámadás után.Ezen gondolkozzon el mindenki.Nem egymást kéne gyilkolni, hanem tenni valamit a városért.
süti beállítások módosítása