2007.09.05.
21:46

Írta: hatvaniblog

FC Hatvan-Vasas 0:10

Átgázoltak a csapatunkon. :(

3 komment

Címkék: sport

A bejegyzés trackback címe:

https://hatvan.blog.hu/api/trackback/id/tr41158402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Carnivora (törölt) 2007.09.06. 10:32:59

A Vasas gárdája megküzdött a sáros, nem túl jó talajú pályával, és végül 10 gólt lőtt a megyei első osztályú ellenfelének a Magyar Kupa 4. fordulójában. Mészöly Géza, az angyalföldiek vezetőedzője a legjobb összeállításban küldte pályára csapatát, amely végül egy remek produkcióval örvendeztette a meccsre kilátogató mintegy 150 vendégszurkolót. Feltűnő volt, hogy az angyalföldiek végig nagy erőbedobással küzdöttek, ennek volt köszönhető a ritkán tapasztalható nagy különbség. Érdekesség, hogy az első találat már a 2. percben megszületett, meglehetősen fura körülmények között: Kiss Károly bombája nyomán kiszakadt a háló, és a játékvezető előbb szögletet ítélt, csak partjelzője figyelmeztetésére - illetve a Vasas-játékosok reklamálására - intett rendelt el középkedzést.

A Vasas összeállítása: Edelényi - Pandur, Unierzyski, Tóth - Kincses, Pavicevic (Somorjai), Tandari, Kiss K. - Németh N. (Skita), Lázok (Mundi), Rebryk
G: Rebryk (2), Németh N. (2), Lázok (2), Mundi, Kiss K., Kincses, Tandari

Bunkó vagy bugsy! 2007.09.06. 23:07:35

Az első hálószaggató lövésnél=gólnál a partjelző is a szögletzászlóra mutatott. A vasas játékosok heves reklamálása után megkérdezte a spori a női partjelzőt, aztán visszavonta az ítéletét.

Carnivora (törölt) 2007.09.07. 07:58:41

Minek kellett a kupa nevezésre pénzt kidobni , mikor nagy nulla ez a hatvani foci ...
süti beállítások módosítása