2007.08.30.
12:27

Írta: hatvaniblog

Moziünnep

Szeptember másodikáig országos moziünnep keretében ünnepeljük a Mozit! Jegyek 360 forintos áron elérhetők 27 Budapesti és 53 vidéki moziban.

Heves megyében az egri és gyöngyösi mozikban is volt lehetőség olcsón mozizni, sajnos Hatvanban nem tudunk moziünnepet ülni, hiszen a történelmi mozinkat néhány éve bezárták.

4 komment

Címkék: politika kultúra

A bejegyzés trackback címe:

https://hatvan.blog.hu/api/trackback/id/tr76152849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Inkvizitor 2007.09.03. 10:32:29

Na ja.. Voltam a Tiszánál pár hete. Kis lepukkant, falvakb (némelyikben természetesen)is van mozi.. Igaz koránt se multiplex, vagy még az anno hatvani szintet sem éri el, de van.Jászsági falvak teli vannk strandokkal. Nálunk most melegviz híján a napon melegedtünk át:) Éjszakai élet nuku. Egyetlen jó hely az Arizóna volt. A többit meg had ne mondjam. Egyik helyen teli van kisgyerekkel, a másikon mivel van vagy 5 füstelszivó:) 5 perc után kifolyik a szemed.
CSak vegetáló üzletek, és Pestre ingázó vagy gyári munkás emberek. Kiváncsi leszek hogy ha a Tesco megnyit hány üzlet kerül azonnal padlóra. Félek tőle hogy sok.

Viktor 2007.09.05. 14:04:19

Itt már mozi sincs mi a francnak bármiféle kultúrált szórakozási lehetőség a hatvaniaknak elég , ha kocsmázik az ifjúság ...

Molnár Ádám 2007.09.05. 17:30:05

Az a baj, hogy 2 mozink is volt. A Kossuth már rég bezárt "oké". Az Apolló meg bezárt és mi lett a helyén. Bank!!! Kinek kell ennyi bank??!!!! Lehet, hogy jobban szükség lenne arra a kis mozinkra!

Bertók Attila 2007.09.06. 15:50:16

A mozinak, mint műfajnak sajnos (?) leáldozott. A legtöbb filmet a korosztályom már letöltve, ingyen, kényelmesen, otthon nézi. Néha hiányzik a széles vászon, ha egy-egy film nagyon tetszik, ilyenkor hajlamos vagyok még moziba is elmenni miatta. Helyi szinten nem tudom, mennyi értelme lenne egy mozinak... a másik kettő sem véletlenül zárt be... Emlékszem, nem sokkal a zárás előtt ültem be megnézni egy filmet, voltunk is bent vagy tizen. A mai "sikerfilmek" kevés embert érdekelnek, egy jó felszereltségű filmklub talán nagyobb tömegeket vonzana.
süti beállítások módosítása