2007.08.22.
12:15

Írta: Miles80

Olvasótábor! Update: Véget ért a tábor! Várjuk a képeket,videókat és beszámolókat!

      A hagyományokhoz híven idén is megrendezésre kerül augusztus 7-21 között a Fábián Zoltán Olvasótábor, melynek célja testvérvárosi kapcsolatok ápolása Kézdivásárhely fiataljaival, valamint irodalmi, történelmi és kultúrális ismeretek gyarapítása. Idén  a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Mogyoróskára esett a szervezők választása ,így követik a tradíciót, mely szerint egyik évben Erdélyben,míg a másik évben Magyarországon találkoznak a fiatalok. A tábor programjáról a rendező Ratkó József Közművelődési Egyesület, valamint a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház.

A hazatérő olvasótáborosok képeivel és videóival még találkozhatnak a blogon, addig is egy kis ízelítő az olvasótábor életéből:

 

 

u.i: Olvasótáborosok irjatok! (Nagy szeretettel várunk egy youtube videót az idei színdarabról) :)

Szólj hozzá!

Címkék: kultúra

A bejegyzés trackback címe:

https://hatvan.blog.hu/api/trackback/id/tr69141021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása