2007.08.11.
15:51

Írta: hatvaniblog

Elindultunk!

Kicsit nehezen ,kicsit egyszerűen ,de végre elindult a hatvan.blog.hu

Úgy gondoltuk itt az idő cenzurázatlanul és mindenki számára a hozzáférhetően, ugyanakkor a szabad véleménynyilvánításnak teret engedve (ez mostanában sajnos nagy szó) fórumot nyitni Hatvanról és Rólunk hatvaniakról, valamint mindarról ami a hatvaniak életét érinti.

Nemcsak a kommentekben de e-mailen is várjuk mindazok jelentkezését ,akik hireket, eseményeket, rendezvényeket szeretnének rajtunk keresztül közvetíteni. Nagy örömmel várjuk sport egyesületek és minden olyan csoport jelentkezését, akik szeretnének hirt adni eredményeikről vagy meghívni a városban élőket egy sporteseményre.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hatvan.blog.hu/api/trackback/id/tr80137560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bertók Attila 2007.09.06. 15:27:24

Pozitív kezdeményezés, ma akadtam rá, és végig is olvasom az eddigieket... ami elsőre szemet szúrt, az viszont nagyon csúnya... nem ártana odafigyelni a gépírás alapvető szabályaira, például arra, hogy a szóköz az írásjel elé, nem pedig mögé kerül. :\
süti beállítások módosítása