2010.07.03.
15:28

Írta: hatvaniblog

Hatvani strand belépési díj 2010

 Kedden délelőtt két medencével nyitották meg a hatvani strandot, a tavaly felújított melegvizes és az ötszögletű medencével. Az úszó medencét a hétvégére töltik fel vízzel.

A tavalyi árakon alapvetően nem változtattak, így maradt a 900 forintos felnőtt belépő, és a 700 forintos diákjegy. Viszont csak péntek, szombat, vasárnapra vonatkozik, ugyanis hétköznapra kedvezményes árakkal várják a fürdő vendégeket.

Hétfőn a tavalyi áraknak a 60 százalékáért lehet bejönni a strandra, kedden a 70-en, szerdán 80-an, csütörtökön pedig 90 százalékáért. Így hétfőn a felnőtt jegy 540 forintba kerül, kedden 630, szerdán 720 és csütörtökön pedig 810 forintba kerül a jegy. A diákjegy hétfőn 420 forint, kedden 490, szerdán 560, csütörtökön 630 forint a jegy.

Pálinkás Zoltán, a Hatvani Városgazdálkodási Nonprofit Közhasznú Zrt. vezérigazgatója elmondása szerint nagy sikernek örvendett a megnyitás, hiszen a mai napon is mintegy száz strandoló vette birtokába a hatvani fürdőt.

forrás: hatvanonline.hu

Szólj hozzá!

Címkék: közérdekű

A bejegyzés trackback címe:

https://hatvan.blog.hu/api/trackback/id/tr12127244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása