2008.10.29.
10:30

Írta: hatvaniblog

Nyílt levél

Az Ifjúsági Demokrata Fórum hatvani szervezete nyilt levélben kéri a polgármester, hogy engedélyezzen teljes nyitvatartást minden 2008 január 1-én korlátozott szórakozóhely számára.

 

"Nyílt levél

 

Tisztelt Polgármester Úr!

 

Nagy öröm számomra, hogy 2007. december.14-én önnek küldött levelem végre nemcsak fizikai, hanem gondolati síkon is eljutott Önhöz! Sajnálom azonban, hogy az átfutási idő majd egy év volt, de a hatvaniak érdekében - úgy gondolom- fontosabb, hogy végül sikerült megtalálni a helyes utat.

 

Sikernek vélem, hogy - elismerve ezzel korábbi döntése hibás voltát - megfogadta javaslatomat és a nem melegkonyhás szórakozóhelyek nagy részének visszaadja a lehetőséget a teljes nyitva tartásra.

 

Ugyanakkor azt javaslom, hogy mindazok, akik 2008. január 1.-ig teljes nyitva tartással működtek kapják meg a lehetőséget 2009. január 1.-től a teljes működésre. Hiszen, így sikerülne visszaállítani az eredeti állapotot és biztosítani az egyenlő feltételeket a szórakozóhely tulajdonosoknak és megteremtené a lehetőséget, hogy minél többen, minél magasabb színvonalú szolgáltatással és minél alacsonyabb árakkal versenyezzenek a hatvaniakért. Korábbi javaslatomat fenntartva arra kérem, hogy az éjszakai élet biztonságának fenntartása érdekében a helyi rendőrséget és polgárőrséget fokozottan, célirányosan támogassa, így megteremtve a feltételeit annak, hogy a szórakozás biztonságos legyen, de nyugodtan pihenhessenek azok is, akik nem kívánnak élni a hétvégi szórakozás lehetőségével.

 

Hatvan, 2008. október 27.

 

Üdvözlettel:

 

                                      Hegedűs Máté

                                   IDF hatvani Elnöke"

 

5 komment

Címkék: politika

A bejegyzés trackback címe:

https://hatvan.blog.hu/api/trackback/id/tr5737581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Király Sanyi 2008.10.29. 16:50:09

Tisztelt Elnök Úr!
Önnek talán meglepő -nekem az volt - sokkal több felháborodást okoz a rendelet felpuhítása, mint az életben tartása okozott volna. Sokan attól félnek, hogy kezdődik az a borzalom ami régen volt. (azért azt mindenki tudja, hogy ezt a kérdést a rendőrség nem tudja kezelni) Csak halkan szeretném megjegyezni, az butaság hogy a rendőrség bezárathat engedélyezett időn túl nyitva tartó kocsmát. Nincs rá hatásköre. (ennyit erről a városi legendáról)

Carnivora (törölt) 2008.10.29. 21:53:19

Király Sanyi 2008.10.29. 16:50:09

Te nem vagy v.mi rokona egy baromnak, aki pont ilyen hülye volt itt pár hónapja , és havonta nevet váltott. ...

Király Sanyi 2008.10.30. 07:40:39

Tudomásom szerint ilyen rokonom nincs, és talán rám sem illik ez a jelző. Ezzel csak arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy több igazság is létezik.(mások ugyan azt a dolgot más formában élhetik meg)
Nekem ez a tervezet jobban tetszik mint a régi szabályozatlanság, és jobbnak tartom a mostaninál is.
Így talán a kocsmárosok is jobban odafigyelnek vendégeik viselkedésére.
(ezek természetesen csak a saját véleményem, de én el tudom fogadni azt is, ha másnak más)
Azért azt el kell fogadni, hogy az Önkormányzatnak a TÖBBSÉG érdekét kell védenie.?! Ezt a FIDESZ is tudta, amikor a testület EGYHANGÚAN szavazta meg.

Kázé 2008.10.30. 08:20:35

Milyen borzalom? Milyen kérdést tud kezelni a rendőrség? Duatlon, triatlon biztosítást? Minek van a polgárőrség? Presztízs néhány emberkének? Van két polgárőr autó, péntek, illetve szombat esténként szórakozási (kocsma) útvonalra kell irányítani polgárőr, valamint rendőr személyzettel. Ha a kilométer (benzin) kvóta ezt nem engedi, beszélni kell a szórakozóhely tulajdonosokkal, támogassák pénzmaggal a hétvégi közrendvédelmet. Az ő érdekük is. Egyébbként mi is csináltunk sok zavaró dolgot a 90-es évek elején-közepén, de érdekes az akkori gárda egy perc alatt helyretett minket.

Carnivora (törölt) 2008.10.30. 16:03:10

Király Sanyi 2008.10.30. 07:40:39

Nézzük a tényeket. A kocsmákon kívül randalíroznak a kölkök ezek a randalírozások nem szűntek meg , mert effektíve továbbra is az utcán voltak a balhés elemek csak így egész este fel-alá tudtak tombolni, és megvették a piát pl. a non stopban.

Milyen többség mégis? senki nem csinált hivatalos közvéleménykutatást lásd. népszavazást a kérdésről. -
süti beállítások módosítása