2007.08.30.
20:08

Írta: hatvaniblog

Türelmi zóna?

     Hatvannak már saját örömlánya is van, aki a belvárosban tartja "rendelését" a népkertben. Sajnos azonban nem csak a parkban, hanem a 21-es úton és az Aszód felé vezető 3-as úton is megjelentek a kéjhölgyek. Információink szerint a hivatalos szervek eddig nem léptek fel az örömlányok ellen, igaz a közelben nincs se óvoda, se iskola, se templom azonban a parkban lévő játszóteret rendeltetésszerűen használó családok és a park mellett deszkázók nem biztos ,hogy egy nyárvégi napsütéses délután az "üzlet" lebonylításának szemtanúi szeretnének lenni...    

3 komment

Címkék: politika

A bejegyzés trackback címe:

https://hatvan.blog.hu/api/trackback/id/tr60153229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rose 2007.08.30. 23:38:48

Igen!
Én a gyerekeimet kimondottam miatta nem viszem oda! A fűben futkározás közben nem hiányzik, hogy velvegyen egy "üzlet" közben elhasznált eszközt! Fenézne és ezt kérdezné: anya, ez mi?
Mit feleljek? A néni munkahelye itt volt este? Ill, nem mert fényes nappal is!
Szóval vagy a szennyeket találja a gyerek, vagy pedig a rossz példát látja!
Ez ellen semmit nem lehet tenni???
Felháborító hogy ilyen országban élünk!
Ezellen miért nem tesz senki semmit!
És ha elmegy mellettem és furán nézek rá még anyázik, még ő gúnyolódik velem!
Hát kinek hiszi ő magát!

Inkvizitor 2007.09.03. 10:22:52

Sajnos ez van. Nem csodálkoznék ha 1-2 "mutatósabb" darabhoz akiknek cselekedni kéne azok is beszálnának anyagi támogatással, vagy a nélkül:) Persze akkor hülyék lennének elzavarni.Vagy a jó munkás emberek fönökétöl tartanak?
No a játszótéren az már kicsit durva. Gondolom oda a lepukkant fazonok járnak. A kis piros 28ast nekitámasztják egy fának... Autós ügyfelekkel jobban járnánk:)

Viktor 2007.09.05. 14:03:13

A hatvani rendőrség csak az autósok baszogatására jó maximum ... pedig éppen az ilyenek kezelésének kellene lennie az elsődleges feladatuknak.

A közbiztonság is egy rakás sz*r ...

süti beállítások módosítása